Thursday, 21/2/2019 | 6:51 UTC+8

Pasangan lesbian mencari ‘impian’ penderma sperma

Ashleigh_Habgood_1

Ashleigh_Habgood_1

Ashleigh Habgood dan Ally Williams mencari seorang lelaki yang bijak dengan hati yang baik – dan tiada keinginan untuk menjadi ayah.

Mereka mencari penderma sperma, supaya boleh memulakan keluarga.

Ashleigh Habgood dan Alley Williams dari Auckland, New Zealand, mempunyai keperluan khusus untuk jenis manusia yang akan menjadi bapa kepada anak-anak mereka, dan telah dibawa ke Facebook untuk mencari penderma sempurna mereka.

Ashleigh_Habgood_2
Lelaki itu mesti lebih tinggi daripada mereka, tidak mahu jadi ayah tetapi bersedia untuk hadir pada hari lahir dan lain-lain majlis-majlis penting, dengan sejarah perubatan yang jelas.

Mereka lebih suka jika penderma mereka tidak putih, kerana mereka akan “hanya suka yang bercampur”.

Walau bagaimanapun, jawatan itu kebanyakannya lidah-di-pipi. Mereka menulis di bahagian bawah: “Jelas sekali pada akhir hari kita hanya mahu bayi yang sihat yang kita dapat sangat menyayangi selama-lamanya.

Boy, girl? Hitam, putih? Pendek, tinggi? Kami tidak peduli. Tetapi hey … Semua orang dapat memilih bayi mereka apabila mereka memilih pasangan mereka.

“Jika saya boleh smoosh freckles Alley dan positif yang kekal dengan kelihatan baik melampau saya, kecerdasan dan kesopanan tidak dapat dinafikan, maka saya akan, tetapi tidak kira berapa keras Alley dan saya berjalan di antara satu sama lain, ia hanya tidak berfungsi. Kami juga berhenti menggunakan perlindungan! “

Kedua-dua berkata mereka telah memilih untuk mengiklankan di Facebook kerana kekurangan sperma yang seriusdi New Zealand.

Mereka menjawab, sambil berada di senarai penderma sperma, ia mengambil masa 18 bulan untuk sampai ke atas dan apabila anda berada di sana, hanya ada tiga pilihan penderma untuk dipilih “jika anda bernasib baik“.

Pasangan itu berkata, penderma tidak akan mempunyai apa-apa hak kepada kanak-kanak, dan prosedur yang akan dijalankan oleh doktor.

Berminat? “Adakah anda mendapat Spermfactor?” jawatan membaca, sebelum memberikan alamat e-mel bagi pihak-pihak yang berminat.

Jawatan itu telah dikongsi secara meluas di Facebook dengan mengambil berat, dan orang yang menawarkan perkhidmatan mereka.

Sumber: telegraph.co.uk

About

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

F