Thursday, 21/2/2019 | 6:53 UTC+8

Terus memain permainan atau seksi teman wanita

Berhadapan dengan teman wanita godaan seksi, teman lelaki memilih permainan pulangan tangan menangkap dan permainan cakera meliputi foto, tetapi pengguna Internet percaya bahawa "Die lancung" hanya strategi propaganda. (Rajah: Dude Comedy)
Berhadapan dengan teman wanita godaan seksi, teman lelaki memilih permainan pulangan tangan menangkap dan permainan cakera meliputi foto, tetapi pengguna Internet percaya bahawa "Die lancung" hanya strategi propaganda. (Rajah: Dude Comedy)

Berhadapan dengan teman wanita godaan seksi, teman lelaki memilih permainan cakera meliputi foto, tetapi pengguna Internet percaya bahawa hanya strategi pasaran. (Rajah: Dude Comedy)

Ramai wanita mengadu teman lelaki ketagihah bermain permainan komputer, seorang wanita Inggeris yang melaporkan bahawa mereka juga mempunyai pengalaman yang sama, dia memakaiCatwoman” di “Batman”, seterusnya hantar foto seksi ini kepada teman lelaki supaya menawan semula kekasih, tetapi teman lelakinya hanya kembali gambar-gambar cakera permainan, wanita itu sangat marah. Tetapi banyak orang berfikir tentang dialog itu, palsu sedikit,” jelas merujuk kepada iklan permainan, tetapi jika mana-mana yang benar-benar bermakna sesuatu, mesin yang melanda manusia harus “rugi.

Wanita itu memakai wanita seksi, memakai topeng, berbaring di atas katil gambar-gambar seksi untuk teman lelakinya, dan keinginan untuk menulis mesej, tetapi kepulangan teman lelakinya permainan tangan menangkap gambar, bermakna “bermain mesin.” Wanita semula penghantaran gambar dada dan bertanya kepada teman lelakinya, berubah fikiran?” teman lelaki unromantic bermaksud “Tidak, saya sibuk.”

Walaupun wanita itu cuba setiap cara untuk teman lelakinya, dan mengancam “peluang terakhir”, tetapi akhirnya kembali, adalah foto muka cakera permainan. Wanita yang melaporkan bahawa mereka berputus asa dan marah, jadi tema diluluskan laman web Dude Comedy itu, mendakwa mempunyai untuk memecahkan dengan teman lelakinya, “Dia telah menjadikan saya sangat dan letih, saya telah jerami yang lalu.

Tetapi pengguna Internet mempersoalkan strategi publisiti permainan, ia dianggap sangat berjaya, tetapi sesetengah orang berfikir bahawa kegagalan, kerana jika benar, bermain mesin manusia harus menjadi “yang kalah.” Ia seolah-olah realiti pengguna Internet, daripada bermain komputer lelaki screenshot lebih rasional.

About

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

F