Saturday, 19/1/2019 | 9:36 UTC+8

7 sebab untuk membeli sebuah Range Rover Evoque

Evoque-406054

Post by relatedRelated post

Terdapat banyak sebab mengapa Evoque adalah model Land Rover paling laris.

Berikut adalah jawapan:

 Lebih daripada 400,000 Evoques telah dihasilkan di peringkat global sejak diperkenalkan pada 2011


Lebih daripada 400,000 Evoques telah dihasilkan di peringkat global sejak diperkenalkan pada 2011

1. Design yang menarik. Faktor utama dalam populariti Evoque – dan lebih daripada 400,000 Evoques telah dihasilkan di peringkat global sejak diperkenalkan pada tahun 2011 – adalah reka bentuk. Anggun, sporty SUV compact, Evoque mempunyai faedah yang banyak di jalan raya, terutamanya jika anda memilih bumbung kontras dan aloi yang menarik perhatian (kami suka warna hitam).

2. Kabin yang menarik. Evoque mempunyai, dalaman yang elegan dilengkapi dengan tempat duduk kulit dan kedudukan memandu yang tinggi yang selesa untuk pemandu dari pelbagai saiz, manakala ada juga ruang yang cukup di belakang untuk orang dewasa.

Evoque kini dilengkapi dengan enjin diesel yang lebih cekap

Evoque kini dilengkapi dengan enjin diesel yang lebih cekap

Evoque mempunyai pengendalian hebat dengan tajam, stereng tepat dan banyak cengkaman

Evoque mempunyai pengendalian hebat dengan tajam, stereng tepat dan banyak cengkaman

3. Berteknologi Terkini. Evoque menampilkan lapan inci Incontrol Touch sistem skrin sentuh infotainment serba baru, yang membolehkan pengguna untuk sapu antara skrin, sama seperti telefon pintar. Terdapat juga Incontrol Apps yang memberikan pemilik Evoque akses kepada beberapa aplikasi telefon pintar popular melalui skrin sentuh.

4. Lebih Cekap Berbanding Sebelum Ini. Evoque kini dilengkapi dengan enjin diesel yang lebih cekap yang menawarkan pelepasan CO2 serendah 109g / km dan ekonomi bahan api rasmi setinggi 68mpg – yang mengagumkan untuk sebuah SUV. Enjin aluminium baru yang tenang dan halus, yang membuat perjalanan di dalam sebuah Evoque pengalaman yang lebih selesa.

Evoque-406054

5. Menyeronokkan Untuk Memandu. Bagi menunggang SUV yang tinggi , Evoque adalah sangat seimbang dan terkawal apabila menangani jalan berkelok-kelok. Sesungguhnya, pengendalian adalah jauh lebih baik daripada mempunyai stereng tepat dan banyak cengkaman.

6. Selesa. Ada keseimbangan ketika datang untuk menunggang kualiti. Ia menangani kebanyakan lebam kelajuan dan jalan berlubang dengan mudah – dan, sebagai Land Rover, ia juga boleh melakukan hampir apa sahaja di luar jalan raya yang pernah anda akan memerlukannya.

7. Baik nilai. Evoque bermula pada RM400,000.00 yang menjadikan ia lebih murah daripada versi asas BMW X3, Audi Q5 atau Lexus NX. Anda perlu berhati-hati dalam senarai pilihan, walaupun: harga boleh melancarkan ke atas, tetapi itu benar pesaing-pesaingnya.

Sumber: express.co.uk

About

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

F